szkoła podstawowa joanna mola

Stołówka


 

Stołówka szkolna Smaczna Przerwa
zaprasza serdecznie na obiady.

 Wydawanie posiłków  w godz. 13.15-15.30 (z wyjątkiem dni basenowych).
Cena obiadu bez abonamentu :
Duży zestaw 19 zł
Mały zestaw 17 zł
Zupa 8 zł
Drugie danie 16 zł
Cena obiadu abonamentowego (min. 10 szt.):
Duży zestaw 18 zł
Mały zestaw 16 zł
Zupa 7 zł
Drugie danie 15 zł
Wpłat za obiady prosimy dokonywać poprzez aplikację „e-stołówka” (dla rodziców zalogowanych w systemie) lub na numer konta Kulinarni Przyjaciele s.c : 07 1050 1445 1000 0092 8942 1811 z informacją: imię i  nazwisko dziecka, klasa, ilość i rodzaj zamawianych obiadów (zestaw duży, mały, zupa czy samo drugie danie) oraz za jaki okres Państwo płacą.
Obiady można odwoływać do godziny 8.00 dnia, w którym wydawany jest posiłek.
Zachęcamy do korzystania z aplikacji „e-stołówka”. System daje Państwu pełną kontrolę nad zamawianymi posiłkami (szybki przelew, wybierania dni wydawania posiłku oraz możliwość jego odwołania).
Posiadacze kart z poprzednich lat mogą je oddać na stołówkę. Zostaną one przeprogramowane i będą działać w naszym systemie. Można także nabyć nową kartę – koszt 15 zł (karta +zawieszka).
W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem tel. 66 11 22 817 (w godz. 8.00 -16.00) lub mailowy: kulinarniprzyjaciele@gmail.com . Zapraszamy również do stołówki w godzinach pracy (8.00 -16.00)
Z wyrazami szacunku
Smaczna Przerwa
Sebastian Jagła
Jacek Ambrożkiewicz.

 

 

 

 


 

 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Zupa orientalna z mlekiem kokosowym i makaronem ryżowym

Koperkowa z ryżem

Gulaszowa z ziemniakami

Pomidorowa z makaronem

Penne z sosem pomidorowym i serem

Kotleciki z serem wędzonym z ziemniakami i surówka z marchewki

Leniwe z bułką tartą

Kurczak curry z ryżem i surówka z kapusty pekińskiej

Kompot + jogurt

Kompot + śliwka

Kompot + mandarynka

Kompot + banan

 

Menu 07.11 – 10.11

 


 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Krem dyniowy z groszkiem ptysiowym

Rosół z makaronem

Krupnik

Kapuśniak ze słodkiej kapusty

Barszcz ukraiński

Risotto z kurczakiem i warzywami

Schorma drobiowa z pieczonymi ziemniakami

Kluski na parze z musem truskawkowym

Makaron bolognese

Paluszki rybna z ziemniakami i surówka z kapusty kiszonej

Kompot + banan

Kompot + jabłko

Kompot + galaretka

Kompot + mandarynka

Kompot + śliwka

 

Menu na tydzień 14.11– 18.11

 


 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Meksykańska

Rosół z makaronem

Pieczarkowa z łazankami

Krem z pieczonych warzyw z grzankami

Żurek

Polędwiczki drobiowe w panierce z ziemniakami i surówka z marchewki

Knedle z mięsem

Kotlet mielony z ziemniakami i marchewka z groszkiem

Pieczony indyk w sosie śmietanowym z kaszą kuskus i surówka wielowarzywna

Racuchy z jabłkami

Kompot + banan

Kompot + śliwka

Kompot + galaretka

Kompot + jabłko

Kompot + mandarynka

 

Menu na tydzień 21.11 – 25.11

 


 

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Kalafiorowa z makaronem

Jarzynowa z makaronem

Ryżowa z kurczakiem

Krem z dyni z grzankami

Szczawiowa z ryżem

Kurczak słodko-kwaśny z ryżem i surówka z kapusty pekińskiej

Kopytka z sosem gulaszowym i surówka wielowarzywna

Pancakes z musem truskawkowym

Makaron świderki w sosie serowym z indykiem i suszonymi pomidorami

Paluszki rybne z ziemniakami i surówka z kapusty kiszonej

Kompot + Banan

Kompot + jogurt

Kompot + śliwka

Kompot + jabłko

Kompot + mandarynka

 

Menu na tydzień 28.11 – 02.12

 

Z życia szkoły

 

W najbliższym czasie

 

 

wakacje
Do wakacji pozostało