Stołówka szkolna Smaczna Przerwa
zaprasza serdecznie na obiady.
Wydawanie posiłków w godz. 13.15-15.30 (z wyjątkiem dni basenowych).
Cena obiadu bez abonamentu :
Duży zestaw 22 zł
Mały zestaw 20 zł
Zupa 8 zł
Drugie danie 19 zł
Cena obiadu abonamentowego (min. 10 szt.):
Duży zestaw 20 zł
Mały zestaw 18 zł
Zupa 7 zł
Drugie danie 17 zł
Pojemniki na wynos 2zł zestaw (1zł zupa + 1zł II danie)
Wpłat za obiady prosimy dokonywać poprzez aplikację „e-stołówka” (dla rodziców zalogowanych w systemie) lub na numer konta Kulinarni Przyjaciele s.c : 07 1050 1445 1000 0092 8942 1811 z informacją: imię i nazwisko dziecka, klasa, ilość i rodzaj zamawianych obiadów (zestaw duży, mały, zupa czy samo drugie danie) oraz za jaki okres Państwo płacą.
Obiady można odwoływać do godziny 8.00 dnia, w którym wydawany jest posiłek.
Zachęcamy do korzystania z aplikacji „e-stołówka”. System daje Państwu pełną kontrolę nad zamawianymi posiłkami (szybki przelew, wybierania dni wydawania posiłku oraz możliwość jego odwołania).
Posiadacze kart z poprzednich lat mogą je oddać na stołówkę. Zostaną one przeprogramowane i będą działać w naszym systemie. Można także nabyć nową kartę – koszt 15 zł (karta +zawieszka).
W razie pytań prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem tel. 66 11 22 817 (w godz. 8.00 -16.00) lub mailowy: kulinarniprzyjaciele@gmail.com . Zapraszamy również do stołówki w godzinach pracy (8.00 -16.00)
Z wyrazami szacunku
Smaczna Przerwa.
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Grochowa z kiełbasą |
Rosół z makaronem |
Ryżowa z kurczakiem |
Ogórkowa z ryżem |
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami |
Pancakes z musem truskawkowym |
Polędwiczka drobiowa z ziemniakami i surówka z marchewki |
Makaron penne z sosem pomidorowym |
Torilla burito z dipem i mixem sałat |
Ryba panierowana z ziemniakami i surówka z kapusty kiszonej / Naleśniki z serem
|
Kompot + jabłko |
Kompot + banan |
Kompot + śliwka |
Kompot + kulka serowa |
Kompot + jabłko |
Menu na tydzień 02.09 – 06.09
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Meksykańska |
Koperkowa z zacierką |
Pomidorowa z makronem |
Zupa serowa z grzankami |
Szczawiowa z jajkiem i ziemniakami |
Kluski na parze z musem truskawkowym |
Kurczak słodko-kwaśny z ryżem i surówka z kapusty pekińskiej |
Kopytka z sosem gulaszowym i ogórkiem kiszonym |
Indyk pieczony w sosie własnym z kaszą Kuskus i surówka wielowarzywna |
Paluszki rybne z ziemniakami i surówka z kapusty kiszonej
|
Kompot + Banan |
Kompot + jabłko |
Kompot + śliwka |
Kompot + kulka serowa |
Kompot + galaretka |
Menu na tydzień 09.09 – 13.09
Poniedziałek |
Wtorek |
Środa |
Czwartek |
Piątek |
Kalafiorowa z ziemniakami |
Rosół z makaronem |
Jarzynowa z makaronem |
Krem dyniowy marchewkowy z groszkiem ptysiowym |
Barszcz czerwony z fasolą |
Penne z sosem bolońskim |
Schab pieczony w sosie własnym z kaszą pęczak i fasolą szparagową |
Gołąbki cygańskie w sosie pomidorowym z ziemniakami i surówka wielowarzywna |
Kotlet drobiowy z serem wędzonym i ziemniakami, surówka marchewki |
Ryba panierowana z ziemniakami i surówka z kapusty kiszonej / Kluski leniwe
|
Kompot + jogurt |
Kompot + śliwka |
Kompot + kulka serowa |
Kompot + banan |
Kompot + jabłko |
Menu na tydzień 16.09 – 20.09